Portfolio

Tuin

Tuinontwerp

Aan de woning bij deze locatie in Sint-Oedenrode werd een moderne aanbouw gedaan met wit gestucte muren. De tuin sluit hierop aan. Wit getucte muren en bakken vormen de strakke basis voor deze tuin.

Voor de kinderen blijft er nog voldoende ruimte over om te spelen.

Tuinontwerp

Aan de tuin bij deze mooie vrijstaande woning in Sint-Oedenrode was nog niet veel aandacht besteed, dus op de boom na mocht alles eruit. De klassieke stijl van het huis is ook in de tuin terug te vinden. De veelal groenblijvende beplanting zorgt voor een tijdloos beeld. Voor de fontein, die de bewoners nog hadden staan, is ook een plaatsje gevonden.

Tuinontwerp

Tuin in Valkenswaard, die is ingericht met organische vormen van beplanting en bestrating. De vormgeving sluit aan op de wensen van de klant en de te handhaven onderdelen.

Tuinontwerp

Omdat de eigenaars van deze flinke voortuin in Sint-Oedenrode ook in de groensector zitten, moest de tuin wat meer uitstraling krijgen. Door de grote waterpartijen i.c.m. de bomen springt de tuin meteen in het oog. Ook de robuste zuilen van de pergola zorgen voor een degelijke inrichting, die aangeeft dat de bewoners veel waarde hechten aan de tuin.

Tuinontwerp

Deze kleine achtertuin in Beek en Donk kon wel wat kleur gebruiken. De leibomen bleven gehandhaafd en daaromheen is een rode bank ontworpen. De bakken aan de zijkant vormen samen met de bank de basis van deze tuin, die ook in de winter kleurrijk is.

Tuinontwerp

In het ontwerp van deze daktuin in Sint-Oedenrode moest een spabad worden opgenomen. Door het achterste deel van de tuin te verhogen is het spabad mooi weggewerkt en de instap niet zo hoog. Tevens werd hierdoor ruimte gecreëerd voor de beplanting. De dakbomen zorgen voor wat meer diepgang in deze niet al te grote tuin.

Tuinontwerp

Deze daktuin in Sint-Oedenrode zorgt voor de verbinding tussen het woonhuis en het gastenverblijf. Aan de ene kant verhindert de beplanting inkijk van de buren en aan de andere kant moet de beplanting het zicht op bebouwing wegnemen. Op het terras is er voldoende plaats voor tuinmeubilair en plantenbakken.

Tuinontwerp

Deze kleine tuin in Veldhoven is vooral functioneel. Aan de zijkanten beplanting voor een natuurlijk karakter en een waterelementje voor de sfeer. De rest van de tuin is verhard met bestrating, een vlonder en een stukje kunstgras.

Tuinontwerp

De bewoners van deze tuin in Oirschot wilden graag een leeftuin met een grote overkapping. Het ruime terras en speelgazon zorgt ervoor dat de tuin overal begaanbaar is.
Achterin de tuin zijn 3 meerstammige bomen opgenomen die in het donker van onderaf kunnen worden uitgelicht. De grote tuinfoto's zorgen ook voor extra sfeer.