Inleiding

De uitstraling van een organisatie wordt voor een groot deel bepaald door de huisstijl. Het is dus van belang dat het eigen, unieke karakter van de organisatie terug is te zien in het logo en de daarbij behorende huisstijl.

Ook voor het ontwerp van bijvoorbeeld posters, flyers, brochures, wenskaarten en fotobewerkingen kunt u bij Studio Outsider terecht.

Ontwerpproces

Om tot een goed ontwerp te komen wordt het ontwerpproces in verschillende fasen opgedeeld. Deze indeling is nodig om u zoveel mogelijk inspraak te kunnen bieden tijdens het proces, met als doel om tot een ontwerp te komen dat volledig aansluit bij uw wensen.

1. Kennismakingsgesprek

Dit gesprek is geheel vrijblijvend. U kunt hierbij aangeven wat uw wensen, eisen en ideeën zijn. Daarna worden verdere afspraken gemaakt m.b.t. het ontwerpproces. Ook worden de kosten met u besproken.

2. Offerte

Aan de hand van de afspraken, die tijdens het kennismakingsgesprek zijn gemaakt, wordt een offerte samengesteld. Als u hiermee akkoord gaat kan begonnen worden met de werkzaamheden.

3. Conceptontwerp

Bij het conceptontwerp wordt u een of meerdere ontwerpen voorgelegd, afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt. Hierover kunt u uw mening geven en aan de hand daarvan zal het ontwerp verder worden uitgewerkt.

4. Definitief ontwerp

Alle bevindingen, die tijdens het ontwerpproces naar voren zijn gekomen, worden vertaald tot een definitief ontwerp, dat aansluit bij uw wensen. Hiermee is de ontwerpfase klaar en krijgt u de bruikbare digitale bestanden.

5. Drukwerk

Indien gewenst kan Studio Outsider ook zorg dragen voor het drukwerk. Hiervoor worden scherpe prijzen gehanteerd. Informeer daarom gerust naar de kosten.